Een dinosaurus in ons tijdperk?

Een dinosaurus in ons tijdperk?

De kapoenen staan klaar om een spetterend weekend in te gaan! Maar al snel wordt er roet in het eten gegooid…

Het is vrijdagavond en de holbewoners Ooga en Booga zijn ontwaakt na een lange ijskoude slaap. Ze zijn hun geliefde dino Fifi kwijtgeraakt, en de avontuurlijke kapoenen die in de buurt zijn, besluiten te helpen. Met slinkse tactieken moeten ze Fifi kalmeren zonder dat hij het doorheeft, een hilarisch spel van verstoppertje met snacks.

Op zaterdagochtend duiken ze in een wereld van nieuwe ervaringen. Van jagerbal tot waterballonnen gevechten, en zelfs een lesje in oermenselijke eetgewoonten. Maar hun plezier wordt onderbroken wanneer ze de zoo medewerkers betrappen op het ontvoeren van Fifi! Een spannende speurtocht begint, vol raadsels en uitdagingen om hun dino-vriend te redden.

Tegen zaterdagavond hebben ze Fifi uit de klauwen van de boemannen gered en vieren ze hun overwinning met een vuurdans en verhalen van weleer. Zondagochtend wordt besteed aan het opruimen van de chaos, voordat Ooga en Booga op weg gaan naar hun volgende avontuur in Afrika.

Het weekend zit erop, maar de herinneringen zullen nog lang blijven bruisen!