Wat was er eerst? De Welp of het Ei

Wat was er eerst? De Welp of het Ei

Deze maand hadden de welpenleiding Eindelijk zelf eens iets in elkaar gestoken voor de vergadering. Zij vonden dat de welpen een hele vergadering lang op een Ei moesten letten. Zo werd iedere welp de Eigenaar van hun Eige Eitje. Verder gingen de welpen een Eigenaardige soort baseball spelen in het park. Bij elke honk moesten de welpen hun hoofd in iets vuils, zoals chocopoeder of bloem steken zodat ze op het Einde super vuil zouden zijn. Opeens kwam er dan een atleet genaamd Willy Waltloper Eisen aan de welpen dat ze hem moesten helpen om te oefenen voor de olympische spelen. Want Eigenlijk kende Willy niks van sport. Zo moesten ze proeven welk de beste prestatie verhogende middel was, maar dit smaakte wel “Eikes”. Dan moesten ze deze middelen ook nog eens smokkelen over een Eindstreep. UitEindelijk hielpen ze ook nog Willy met te leren voetballen en hoe hij echt kon glijden door modder. Op het Einde hing natuurlijk wel elke welp vol met Eigeel en Eiwit.

Foto’s van de welpen en Eieren kan je hier vinden.

een Siamesetweeling
Welpen ten aanval
De properste welp van allemaal
Dit Ei heeft het spijtig genoeg niet overleefd