Verkennersstage bij de JV’S

Verkennersstage bij de JV’S

Politieagenten kwamen de scoutskoer op om opzoek te gaan naar de autodieven. Alvorens de jongverkenners klaar waren voor het echte politie werk moesten ze een gruwelijke bootcamp doorstaan.

De JV’s zijn nu klaar voor het echte werk. Ze beginnen te zoeken naar aanwijzingen op de locatie van de gestolen auto’s. Ze zien verderop de zwerver van het dorp liggen en vragen of hij iets heeft gezien. Hij lost enkel informatie wanneer dat iets voor hem opbrengt. De JV’s overvallen een zakenman en smokkelen het geld voorbij zijn bewakers naar de zwerver. Met deze informatie kunnen ze een dader oppakken. Hij geeft de coördinaten door waar de gehele bende zich begeeft.

Bij de confrontatie loopt alles mis en wordt er een JV ontvoerd en meegenomen. De JV’s krijgen daaropvolgend een filmpje van de daders die vragen om losgeld voor de JV. De JV’s leggen op de afgesproken plek een hinderlijke laag om zowel de daders op te pakken en de JV te bevrijden.