De welpen vs. Leeuw Nestor

De welpen vs. Leeuw Nestor

Vorig weekend kwam leeuw Leo de hulp van de welpen vragen. Hij werd namelijk vals beschuldigt voor het dood bijten van een leeuwin. De welpen wisten al snel dat dit wel het werk van leeuw Nestor moest zijn. Maar leeuw Nestor is te gevaarlijk om zomaar achterna te gaan. Daarom kregen de welpen een militaire training van het Belgische leger. Hierbij moeste ze over de grond sluipen, over netten klimmen en hun eigen uithoudingsvermogen tonen. Nu hun training moesten ze nog leeuw Nestor lokaliseren. Hierbij kregen ze de hulp van een privé detective dat hun verder op weg kon helpen. Uiteindelijk vonden ze leeuw Nestor bij zijn moeder thuis, en na de leeuw een paar zachte lappen te geven heeft hij zijn schuld bekent.

Foto’s van deze rechtszaak kan je hier terugvinden

Een welp in volle actie
Een welp die ten val gaat