Operatie UFO

Operatie UFO

Een UFO. Dat is wat sommige mensen in en rondom Rumst hebben gezien. En wie staat er klaar om dit intergalactische mysterie op te lossen? Niemand minder dan Agent Moonwalker, met de onverschrokken kapoenen van Scouts Rumst aan zijn zijde!

Al de collega’s van Moonwalker zijn verdwenen, er is maar 1 logisch antwoord, de aliens van de UFO!
Ze verkennen Rumst aan de hand van helpende handen die handige tips hebben om de UFO op te sporen. Door allerlei vertrouwensspelletjes te spelen, ontrafelen ze steeds meer geheimen over de mogelijke locatie van het buitenaardse tuig.

Ineens vinden ze 1 collega terug van Agent Moonwalker, Milkyway. Hij heeft geheugenverlies en moeten ze die dus opfrissen. Na agentje agentje hoe laat is het en pang pang te spelen herinnerd hij zich alles terug.

Maar halt, Takaway herinnert zich iets belangrijks: de aliens zullen terugkomen voor hem! Dat kunnen ze natuurlijk niet laten gebeuren. Dus smeden ze samen met Milkyway een geniaal plan om de aliens goed te pakken te krijgen.

Met moed gaan ze de strijd aan met de aliens en zorgen ze ervoor dat ze afdruipen naar hun eigen planeet.

Opgelost staat netjes!