Op stap met Asterix en Obelix

Op stap met Asterix en Obelix

Wat normaal een rustige vrijdagavond moest zijn voor de kapoenen begon ineens heel apart toen ineens 2 heel vreemde figuren opkwamen op de grond en zichzelf voorstelde als niemand minder dan Asterix en Obelix. De 2 figuren hadden problemen op hun grond met de romeinen en hadden de hulp nodig van de kapoenen voor zo de romeinen en hun leider van hun grond te verjagen want ja zo eng zijn de kapoenen dat de romeinen er van gaan lopen. Na wat heel vreemde figuren te hebben leren kennen van het dorp van Asterix en Obelix en heel lekkers te eten hebben gekregen want ja dat doet Obelix heel graag. Waren ze klaar voor de romeinen aan te pakken en zo gezegd zo gedaan hebben ze de romeinen en hun leider ( die wenend naar huis is gelopen roepend op zijn mama) te hebben verslagen gingen de kapoenen weer met een grote glimlach en veel toffe verhalen naar huis.