Problemen bij het leger

Problemen bij het leger

Voorbije zondag kwamen er ineens uit het niets 2 soldaten op de koer.

Ze stelden zichzelf voor als Sergeant Roger en Luitenant Rudy. Ze hadden de kapoenen nodig want het leger betaalde niet genoeg en hadden meer manschappen nodig in het leger. Na een goeie training van de 2 sergeant en luitenant konden de kapoenen de uitdagingen aan. Zo hebben ze een opdracht voor de Vaderke staat moeten doen om het geld terug te krijgen voor het leger en hebben ze op het einde een losgeslagen rambo en wat companen verslagen die jaloers waren op de sergeant en Luitenant. Als beloning voor de hulp van de kapoenen trakteerde het leger iedereen op een overheerlijke warme chocomelk. Als je meer gekke foto’s van de kapoenen en hun wilde avonturen wilt zien kan je ze allemaal terug vinden op deze link .