De jv’s redden een tennisspeelster!

De jv’s redden een tennisspeelster!

U hebt het ongetwijfeld al in het nieuws zien passeren. In China verdween vorige week een tennisspeelster op mysterieuze wijze. Gelukkig is er altijd Scouts Rumst om deze zaak te onderzoeken. De bezorgde moeder kwam vorige zondag hulp vragen aan de jv’s. Haar dochter, een beroemde tennisspeelster uit China, was spoorloos verdwenen. Onze jongens begonnen te zoeken naar aanwijzingen bij de coach, maar die kon zich niets meer herinneren. Zo werden ze genoodzaakt om een hypnotiseur in te schakelen. Die liet de jv’s vier op ’n rij XL spelen om hem te overtuigen. Onder hypnose kon de coach zich opeens wel enkele details herinneren en hij stuurde de jv’s door naar het oud stort. Hier vonden ze een Chinese boodschap. Helaas liep er geen Chinese tolk tussen de jv’s. Ze moesten de boodschap dus ontcijferen. De vertaling bracht hen dan bij een computerfreak die een filmpje in zijn bezit had waarop te zien was hoe de tennisspeelster werd ontvoerd. De jv’s repten zich naar de plaats delict en waren maar net op tijd om haar veilig terug te brengen naar het warme nestje van de moeder.

Foto’s van dit avontuur kan je hier terug vinden.