Carwash en zomerbar 2018

Jaja het is weer zover. De jaarlijkse carwash en zomerbar van de Verkenners en Gidsen is er weer. En dit keer mogen er wel auto's gewassen worden. Dus kom deze zaterdag 5 mei naar het kerkplein om de Caraïben in onze zomerbar te ontdekken of je auto te laten kuisen zodat hij er zo goed als nieuw uitziet.

carwash2018

Grote mededeling

Beste

Wij de verkenner leiding hebben een paar zeer belangrijke mededelingen.

De eerste is dat vanaf nu de woensdag avond vergaderingen beginnen. De verkenners kunnen dan van 20:00u tot 21:30u op woensdag naar het lokaal komen om wat met elkaar te praten en te chillen in het lokaal.

De tweede is dat de bestemming van ons buitenlands kamp bekend is. Klaar ? Hou u vast want wij gaan naar … HONGARIJE !!!

Verdere specifieke informatie wordt later op het jaar bekend gemaakt.

De Zomerbar en Carwash zit erop, hier enkele foto's

Zoals u wel gemerkt zal hebben was er overlaatst iets te doen op de gidsenkoer. Wij, de verkenners en gidsen hielden een Carwash waar jullie talrijk aanwezig waren met jullie auto's. Wij stonden daar ook met een Zomerbar, met talrijke cocktails. Hoewel het weer wat tegensloeg was het toch een gezeligge bedoeling. Hieronder ziet u enkele foto's.

De zon scheen (soms toch), dan werd er flink gecarwashed

Er werden zelfs camions gewassen

Francis en Lode: Twee coole jongens  (en een mooie auto op de achtergrond)

Michiel, de elegantste autowasser ter wereld (of is er concurrentie?)

Francis is het al zeker niet...

Misschien zijn het dan Gemma en Anke?

Wannes kan er anders ook wel wat van. Ik denk dat hij met de trofee gaat lopen

Soms was er even tijd om te poseren, met een aftrekker bijvoorbeeld

Plagen is liefde vragen, Dolores en Robbe in actie

Maar genoeg gespeeld, er is nog werk aan de winkel

Ook aan de toog van onze Zomerbar was het heel gezellig

Zeker als Willem van de partij is (ma zo schattig)

Britt schenkt een Duvel, Isabelle kijkt hoe het moet

Oei hier gaat sebiet precies iets ontploffen

De laatste loodjes wegen misschien het zwaarst, maar vele handen maken licht werk

Zo zie je maar. Er was heel wat te beleven op onze Zomerbar en Carwash.

Bedankt aan alle ouders en sympathisanten om te komen, het buitelands kamp is u dankbaar.

En ook bedankt aan alle leden die er weer een top editie van gemaakt hebben!

Zomerbar en Carwash

Dames en heren,

Op zatzerdag 14 mei organiseren wij, de verkenners en gidsen van Rumst, een zomerbar met carwash. U kan u auto laten wassen tussen 10u 's ochtends en 16u 's avonds. Voor een gewone aute betaald u slechts een luttele 9 euro. Voor een grote wagen vragen we iets meer, het blijft toch weinig, 14 euro.

U kan ook heel de dag cocktails komen drinken op onze zomerbar. Open vanaf 10u tot een kot in de nacht. Geen cocktailpersoon? Geen zorgen! Er is ook bier en frisdrank. Je kan er ook een hapje eten stel je zit met een hongerke.

Dit hele spectakel zal zich afspelen op de gidsen koer, in de schoolstraat, in het sleutelhof.

De verkenners maken een film

We hebben een film gemaakt! Na de opnames van enkele weken geleden is nu ook de montage afgerond.

Het hoofdverhaal gaat over hoe Bjarne de koning van De Kleiputten werd. Maar niet enkel dat ook andrere rariteiten komen er in voor.

U kan hem alvast hier bekijken: