Sinterdozze met een burn-out

Sinterdozze met een burn-out

Bart Peeters kwam de JV’s om hulp vragen want zijn grootste nachtmerrie is uitgekomen. Sinterdozze heeft een burn-out. Bartje kent een goede manier om de sinterklaas op te vrolijken. Muziek doet leven zeggen ze toch altijd. Met deze woorden gingen de JV’s naar Miguel Wiels. Na een dikke rap battle is de sint er nog niet bovenop gekomen.

De JV’s besluiten om het probleem van de sint persoonlijker aan te pakken. Om dit te doen moeten ze eerst de problemen visualiseren. Ze Stapelen de problemen van de sint op om deze vervolgens af te breken. De sint zijn emoties vliegen plots in het rond en hij kan even luchten bij de heren. Al snel blijkt dat er nog 1 groot probleem opgelost moet worden. De sint geeft zoveel liefde, maar heeft niemand die hem pure liefde kan geven. Voor deze specifieke zorg stuurt de sint via een vissengraat de JV’s naar de grootste casanova Pater Damiaan om tips te vragen. Eens aangekomen heeft Pater Damiaan eerst wat spullen nodig om de zieke mensen te helpen vooraleer hij de sint wilt helpen. Deze spullen veroveren de mannen bij de plaatselijke H&K.

Pater Damiaan is blij met de veroverde spullen en helpt sinterdozze aan een geliefde. De sint is tevreden dus de pakketjes kunnen ook weer dit jaar naar elk kindje gebracht worden.