Het welpenweekend

Het welpenweekend

Toen de welpen op weekend waren, kwam de wind god Aeolus de welpen hun hulp vragen. Hij had namelijk ruzie met de god van de donder en bliksem genaamd Zeus. Zeus is wel een hele sterke god en de welpen zijn daarom ook de hulp gaan halen van andere goden. Zo  zijn ze eerst naar de godin Iris, de god van de roddels, als de welpen konden tonen dat zij goed kunnen roddelen wou zij hun wel helpen. Zo kwamen ze door roddels er achter dat er ook andere goden niet tevreden waren met Zeus. De welpen gingen deze goden dan rekruteren en kregen zo de hulp van Hephaistos, Hercules, Athene en Ares. Na al deze goden te kunnen overtuigen om hun te helpen hebben ze Zeus eens goed aangepakt en was iedereen weer blij.

Foto’s van dit wonderbaarlijk avontuur kan je hier terug vinden

Een welp dat gaat weg vliegen
Opgestapelde welpen