Een Jin-jaar als geen ander!

Een Jin-jaar als geen ander!

Het jaar zit er weer bijna op. Ook voor onze Jins betekent dit een einde van hun tijd als lid en het begin van hun carrière als leiding binnen onze scouts. Maar vooraleer we aan deze grote sprong beginnen, staat er nog een heus kamp op ons te wachten.

Zoals u doorheen het jaar wel gezien heeft, hebben de Jins niet stil gezeten. Er zijn ontelbaar veel groene vuilbakken gekuist, er werd een eerste kerstmarkt in Rumst georganiseerd, er werden dozen, zetels en allerhande andere meubels verhuisd. Ook de Rumstse tuinen zagen er nog nooit zo netjes uit door de helpende handen van onze Jins. Dit allemaal voor één groot doel: Het Buitenlands Kamp!

Daarom zouden wij iedereen die mee heeft bijgedragen aan ons kamp, dubbel en dik willen bedanken.

En laat dat kamp nu maar komen!

Jins 2005 Out