De JV’s op een reuzenladder

De JV’s op een reuzenladder

Vorige zondag hebben de JV’s het zwerfvuil in de straten van Terhagen gaan opruimen. Hierna mochten ze als beloning van de leiding de reuzenladder gaan uit testen. Dit is een grote klimladder waarbij elke treden ongeveer even ver uit elkaar staat dan dat een JV groot is. Hierbij mochten telkens twee JV’s tegen elkaar racen naar de top. Boven op de top wachtte dan op de winnaar een emmer met fris water dat hij over de anderen kon uitgieten. Dit vonden de verliezers niet zo erg omdat het heel erg warm weer was. Natuurlijk werden bij het klimmen alle JV’s goed beveiligd met klimgrief zodat er geen gevaar was.

Foto’s van deze stunten kan je hier terugvinden.

JV’s dat flink vuil opruimen
JV’s dat een lekker drankje krijgen voor hun hard werk
De immens hoge reuzenladder