Verovering van Rusland

Verovering van Rusland

Als Rusland aan de welpen vraagt om Poetin’s regime te steunen en de buren uit Oekraïne aan te vallen, denken de welpen twee keer na. Na een kort overleg met de leiding besluiten ze om een dubbelspel te spelen en Oekraïne te helpen. De Russen nemen de welpen mee naar een trainingskamp. Hier leren ze als team samenwerken en hun angsten te overwinnen. Vervolgens proberen de welpen de Oekraïners op de hoogte te brengen van hun dubbelspel. De Oekraïners zijn blij met de steun van de welpen, maar zonder wapens kunnen ze de Russen niet verslaan. Gelukkig schieten de Amerikanen en de Chinezen te hulp. Zij zijn bereid om een tank en munitie uit te lenen. De welpen zoeken de Russen op en vallen hen onverwachts aan. Na een hevig gevecht geven de Russen zich over en is de oorlog in Oekraïne gedaan.