de welpen op weekend

de welpen op weekend

In Bonheiden (Qatar) kregen onze welpen onderdak van de mensenrechten organisatie Amnesty International. De eerste avond deden we een fakkeltocht om de buurt te verkennen. Op het einde van de tocht lag er een gewonde arbeider op de grond. Dit bleek volgens de mensenrechten organisatie jammer genoeg niet het eerste geval.

De volgende ochtend werden de welpen officieel lid van Amnesty International en konden ze twee sjeiks afluisteren. Zij waren plannen aan het smeden om de welpen aan te vallen aangezien ze ooggetuigen waren van het ongeval.

Na een heerlijke soep maaltijd gingen de welpen trainen om een hinderlijke laag tot in perfectie uit te oefenen. De opdrachten werden uitgevoerd om snelheid en ongemerkt tot de emir en zijn handlangers te komen.

De zon ging onder maar de welpen wisten niet exact wanneer de emir zich ging verplaatsen. Daarom moesten ze via geluidenspel informatie verzamelen bij enkele Qatarezen die het niet eens waren met de emir. Nu ze de juiste informatie en tijdstip van de aanval wisten te ontcijferen kon de hinderlijke laag gelegd worden. Op het juiste moment vielen onze dappere welpen aan en uiteindelijk liep de emir met zijn handlangers weg en kregen alle arbeiders hun mensenrechten.