De JV’s strijden om Helga.

De JV’s strijden om Helga.

Toen de jv’s vorige zondag met hun vergadering wouden begingen kwamen er een paar vechtende vikingen op van Zweden en Noorwegen. Zij waren aan het strijden voor de hand van het mooiste Scandinavische meisje Helga. De jv’s waren natuurlijk ook direct helemaal in de ban van Helga en besloten dat ze haar ook wouden overwinnen. Natuurlijk heeft Helga alleen maar aandacht voor echte vikingen dus als de jv’s een kans wilde maken moesten ze ook echte vikingen worden. Dit konden ze namelijk worden door hun kracht te laten zien met touwtje trek, behendigheid te tonen met kruisvlag en geconcentreerd te blijven door een quiz te spelen terwijl ze bekogelt worden met weerballonnen. Dat laatste had niet veel te maken met vikings maar Helga vond het gewoon grappig om te zien.

Foto’s van dit spektakel kan je hier terug vinden.