Techniekenweekend JV’s

Techniekenweekend JV’s

Nu alle JV’s een lange zomervakantie achter de rug hebben en er nieuwe eerstejaars zijn bij gekomen, was het weer eens tijd om hun technieken wat bij te schaven. Vrijdagavond vertrokken ze voor een stevige tocht richting Battenbroek (Walem). Op deze wandeling werden hun oriëntatieskills al eens flink getest. Zo moesten ze hun weg weten te vinden met achtereenvolgend een wegbeschrijving, een vissengraat en een kaart. Eens ze waren aangekomen in Battenbroek zetten ze hun tenten op om te gaan slapen en de volgende ochtend terug naar het lokaal te keren.

De dag er na was het tijd om hun sjorvaardigheden eens op te frissen. Hierbij hebben de JV’s een levensechte sjotterkas en een heel hindernissenparcours gemaakt. Dit hindernissenparcours bestond uit een grote klimtoren, een apenbrug, een klimladder enzovoort. De dag werd afgesloten met een escaperoom in het verkenner lokaal en een spannend avondspel.

De foto’s van dit weekend kan je hier terug vinden.