Overgangsdag JV’s

Overgangsdag JV’s

Afgelopen zondag hebben we met pijn in het hart afscheid moeten nemen van de derdejaars en vervolgens nieuwe eerstejaars verwelkomd. Deze moesten zich uiteraard eerst bewijzen door een menselijke piramide te maken en een modderig hindernissenparcours te doorstaan.

Na een korte kennismaking verscheen er voor de JV’s een mooi meisje. Ze zocht wat hulp om haar hartje te blussen dat in vuur een vlam stond. Klaarblijkelijk waren de JV’s niet mans genoeg om dit te klaren. Gelukkig stonden er een paar stoere brandweermannen klaar die hen wouden leren om meisjesharten te blussen. Het spel “king of the hill” bleek daar ideaal voor.

Omdat meisjesharten toch wel zeer warm bleken te zijn, namen we een plonsje zodat iedereen wat kon afkoelen van dit avontuur.

De foto’s kan je hier terug vinden.