Gemengde vergadering 20/10/2019

Gemengde vergadering 20/10/2019

Dit weekend had Frank Deboosere hulp nodig van de Welpen! Al wekenlang was het aan het regenen en vielen de bladeren van de bomen, het klimaat stond helemaal op z’n kop! Gelukkig wist Frank wel een oude professor van vroeger zitten. Eens aangekomen in het park kwamen ze Sabine Hagedoren en de kabouters tegen, het leek wel alsof het lot het zo had voorzien! Omdat minder meer is, besloten ze hun krachten te bundelen. Ze riepen de oude professor van zijn eiland en dit bleek niemand minder dan Avatar Aang en zijn trouwe luchtbizon te zijn. Na een beetje ochtendgymnastiek kon de avatar er weer tegenaan. De kabouters en welpen moesten de vier elementen leren beheersen en dan pas zouden ze het klimaat kunnen redden. Eerst aarde, dan water en dan lucht. Bij het vuur wist Sabine ons te vertellen dat de vuurmeesters het eigenlijk niet zo goed voorhadden met het klimaat en dat ze met hun vuur dit wilden opwarmen. Dan hadden ze nog niet op de krachten gerekend van 71 enthousiaste kinderen! Met hun handen gevuld met aarde, liepen ze naar de vuurmeesters en trachtten het vuur te doven. Een harde strijd volgde, maar uiteindelijk konden de kabouters en welpen zegevieren. Het klimaat was gered!

Voor alle foto’s kan je op de link klikken bij de welpen.