Leefweek verkenners 2019

Leefweek verkenners 2019

In de week van 7 tot 12 oktober hadden onze verkenners hun leefweek. Wat is dat nu juist een ‘leefweek’? De leefweek is een week in het begin van het jaar waar de verkenners samen ‘leven’ op de scouts. ‘s Ochtends staan de verkenners op en smeren hun boterhammetjes voor hun middageten. Er wordt samen ontbijt gedaan en naar school vertrokken. Wanneer het school gedaan is komen de verkenners weer naar het lokaal. In het lokaal gebeuren dan dagelijkse klusjes. Naar de winkel gaan, studeren en huiswerk maken, samen koken en natuurlijk samen de afwas doen hoort hier allemaal bij. Dit een hele week lang in afwisseling met de nodige ontspanning en op vrijdag als afsluiter een avondspel.

In de rubriek foto’s vindt u een aantal leuke kiekjes van de verkenners op hun leefweek.