Inschrijvingen

Onze scoutsgroep maakt deel uit van het verbond Scouts en Gidsen Vlaanderen. Lid worden van onze groep betekent automatisch dat je lid wordt van het verbond. Bij inschrijving dient lidgeld betaald te worden.

Men kan lid worden van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw indien men aan volgende voorwaarden voldoet:

- aansluit bij een plaatselijke groep of een functie bekleedt bij het verbond.
- zijn jaarlijks lidgeld betaalt.
- 6 jaar is geworden voor 1 januari van het lopende werkjaar.

Het lidgeld wordt ontvangen door de tak-leiding. Zij komen hiervoor steeds op persoonlijk huisbezoek.

Het lidgeld wordt door ons integraal doorgestuurd naar het verbond, zij gebruiken dit voor hun werkingskosten en de persoonlijke verzekeringen van ieder lid.

Voor vragen over inschrijvingen kan U steeds terecht bij de takleiders of de groepsleiding.