Rumstse Volksfeesten 2018

24-26 augustus 2018, Schoolstraat Rumst

Ons festivalterrein in Rumst gaat alweer een fantastisch feestweekend tegemoet met tal van activiteiten voor jong en oud. De nieuwe succesformule van vorig jaar schakelt in een nog hogere versnelling. Dat betekent dus GRATIS TOEGANG op vrijdag met de meidenpop van Def Dames Dope, entertainer Yves Segers, de zwoele Belle Perez en partyband frituur Paula! Naar een reactie gevraagd, krijgen we steevast als antwoord: "Well it's OK, alright, I can live with that."

Zaterdag staat opnieuw voor het befaamde RAZERNIJ – BEERDRINKERS & HELLRAISERS. Helemaal uit het zonnig Californië komt voor ons Lagwagon, een legendarische punkrockband, om de tent laat ontploffen. Dit doen ze in samenwerking met het niets en niemand ontziende Belgian Asociality, gekend van hun rake hilarische teksten en dito houding. Het zal niet ‘morrege’ gebeuren maar de dag zelf! Voeg daar nog de beste Belgische punkrockband van het moment F.O.D. aan toe en het enthousiaste ‘female fronted’ For I Am en je hebt een muzikaal programma om duimen en vingers af te likken. We vonden ook weer een reeks biertjes van top Belgische en internationale ‘punkrock’ brouwers!

Zaterdag start trouwens met KINDERLAND dat staat voor schminken, knutselen, springkastelen, racen met gocarts en spelen op alle mogelijke manieren terwijl mama en papa van een terrasje genieten. Zondagnamiddag is er de tweede editie van ons KUBB-TOERNOOI voor ploegen met en zonder talent. Je kan die dag ook verder proeven van de speciale biertjes.

Laten we ook niet vergeten dat je tijdens de Volksfeesten zoals steeds kan smullen van onze vermaarde wafels en ijsjes. Voor een stevigere hap kan je terecht ons RESTAURANT waar onder andere mosselen, vol-o-vent, koude schotels en BBQ à volonté op het menu staan. In onze LOUNGE kan je drie avonden genieten van passende sfeervolle (live) muziek. Oh ja, ook de KAARTERS kunnen weer al hun troeven uitspelen natuurlijk.

Rumstse Volksfeesten, een cocktail van muziek, spel, lekker eten, plezier, bier en ander vertier. Mis dit feestje NIET!

De opbrengst van de Rumstse Volksfeesten wordt besteed aan de renovatie van de vrije basisschool “Het Sleutelhof” en modernisering van de lokalen voor onze Scouts- en Gidsengroep.

Tickets & Info:

www.razernij.be - www.facebook.com/Razernij